Nyt i klinikken…. Japansk hvad for noget?

Jeg har netop taget et kursus i Japansk Lifting og kan derfor nu tilbyde dette i min klinik.

Japansk Lifting kan reducere ansigtets rynker og evt. poser under øjnene. Men den egentlige grund til at jeg synes at dette kunne være et godt supplement til klinikken er, at denne behandling også giver ro på kroppen. Og de fleste af os har en travlt hverdag og har svært ved at få tid til at finde ro. En ro som kroppen har brug for, for at kunne regenerere og yde det bedste. I behandlingen indgår hovedbundsmassage, massage og zoneterapi i ansigtet og en kort fodmassage.

I ansigtet kan der som i resten af kroppen være spændte muskler, og spændte muskler betyder ophobning af affaldsstoffer. Så på samme måde som Kranio-Sakral Terapien giver ro og fjerner spændinger i kroppen, kan jeg med denne behandling nu også fjerne spændinger i ansigtet. At behandlingen samtidig giver ro i hele kroppen og er en reel ansigtsbehandling med afrensning, og 2 masker til huden er kun et plus tænker jeg.

Hvad enten du ønsker at booke behandlingen som en proces i forhold til at reducerer ansigtstegn eller blot ønsker at forkæle dig selv med ro og ansigtspleje så skal du være så velkommen. Tro mig når jeg siger… Japansk Lifting er i den grad vanedannende og helt klar det nye sort.

Share